.

OBS: Da HIP er under nedlukning, tilbyder vi ikke længere de samme ydelser. Læs mere om, hvad vi har af ydelser og hvilke muligheder du har som iværksætter på Copenhagen Business Hub - Erhvervsus Hovedstadens hjemmeside.

HIPIH.dk er et tilbud til alle iværksættere i Region Hovedstaden, der vil starte ny virksomhed eller lige er kommet i gang. Vi har samlet en masse viden om alt det, der er vigtigt i opstartsfasen. Udover den viden, de værktøjer og videoinstruktioner du kan finde her på siden, kan du også:

- Tilmelde dig workshops

Du kan tilmelde dig mere end 200 workshops om året, der handler om alt fra regnskab og moms til brug af facebook som markedsføringskanal. Du finder vores workshops i vores eventoversigt her på siden.

- Booke individuel 1:1 iværksættersparring

Du kan booke individuel sparring med vores iværksætterkonsulenter. De møder mere end 1000 iværksættere årligt og kender derfor de udfordringer du som iværksætter typisk støder på og de kan hjælpe dig med at komme videre og realisere din iværksætterdrøm. Læs mere om vores 1:1 sparring her.

- Tilmelde dig forløb om eks. økonomi eller online markedsføring

Udover individuelle workshops, tilbyder vi også forløb indenfor et særligt emne. Det gør vi med de emner, hvor en enkelt workshop typisk er for lidt til at komme hele vejen rundt om et emne. Du kan finde oversigten over forløb i eventoversigten og læse mere om, hvad de enkelte forløb indeholder.

- Få lavet et skræddersyet forløb

Som en ny service, kan du også nyde godt af vores erfaring med nye virksomheder og lade os sammensætte en skræddersyet pakke af workshops, værktøjer og sparring, der matcher lige netop dig og din virksomhed.

Som et ekstra tilbud når du tilmelder dig et forløb, får du også mulighed for at få lavet en Insight Discovery profil, som giver dig et overblik over dine iværksætterstyrker, svagheder, relationskompetencer og meget mere. Læs mere om vores skræddersyet forløb her.

- Komme godt videre

Vi har et stort netværk af private rådgivere og et opdateret overblik over andre tilbud til iværksættere, så vi altid kan guide det rigtige sted hen.

Formålet med hipih.dk
HIP & Iværksætterhuset skal bidrage til, at flere får lyst til at starte egne virksomheder, og at dem der starter kommer igennem de første hårde år uden at dreje nøglen om. Derudover skulle flere også gerne blive til vækstvirksomheder. Vi ved, at det hjælper at dele erfaringer og viden!

Hvem står bag
hipih.dk drives af HIP & Iværksætterhuset.

HIP – Hovedstadens Iværksætterprogram

Drives af Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden med Københavns Erhvervshus som projektpartner og med 26 af regionens kommuner som deltagere: Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Egedal, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk.

Iværksætterhuset

Drives af Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden i samarbejde med hovedparten af regionens kommuner.

Hvor kommer pengene fra?

Iværksætterhuset og HIP – Hovedstadens Iværksætterprogram er finansieret af partnerkommunerne, dog får HIP størstedelen af sin finansiering fra EU's Social Fond og Vækstforum Hovedstaden. Læs mere om projektets praktiske forløb som deltager her.