.

Hvordan styrer du salget og sikrer et stabilt kundeflow? Salg tager tid, og det kræver en fokuseret indsats at bevare overblikket og gøre de rigtige ting. Med denne workshop vil vi hjælpe dig med at blive skarp på, hvad du skal gøre og hvornår, så du sikrer stabil indtjening, omsætning og cashflow. Du får værktøjer og færdigheder i systematisk at følge op på din salgsindsats og lave salgsforecast ud fra din aktuelle pipeline.


Workshoppen kommer rundt om:

  • Få styr på dine indsatser og prioritering
  • Hvad betyder ”lead tid” for dit salg – projektsalg vs. volumen
  • CRM systemet – hvordan understøtter det dit salg?
  • Budgetopfølgning ud fra pipeline og ordrebeholdning
  • Betydningen af en (rimelig) korrekt pipeline

Efter workshoppen kan deltagerne tilrettelægge en salgsindsats, der er systematisk og fokuseret på aktiviteter og kunder, der giver de bedste salgsresultater. Du vil også være i stand til lave budgetopfølgning baseret på udviklingen i din salgspipeline.

Målgruppe:

Nystartede iværksættere som skal i gang med at sælge men også lidt ældre virksomheder, som vil have styr på salgsarbejdet.

tilmeld

Du møder

Thomas Melbye, erhvervsrådgiver, Københavns Erhvervshus

Thomas har en HD (A) og solid erfaring inden for salg og ledelse samt forretnings- og ideudvikling fra flere forskellige brancher. Til daglig arbejder han med rådgivning og sparring af SMV’er og iværksættere.

Michael Danielsen, Management konsulent, Future Management ApS

Michael Danielsen er uddannet indenfor salg og har blandt andet udviklet forandringskulturer og kundeoplevelsen gennem kvalitetsledelse i salg og kundevendte miljøer.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk