.

Workshoppen giver dig et godt udgangspunkt for et sundt partnerskab, hvor det er tydeligt, hvad I hver især ønsker og forventer af hinanden i virksomheden.

Workshoppen tager udgangspunkt i ejerskabskontrakten, og du vil efterfølgende have værktøjer og skabeloner til at få lavet en god og forståelig ejerskabskontrakt, som passer til jeres ønsker og ambitioner. På kurset deltager en advokat, som kan klarlægge juridiske rammer - men fokus vil ligge på den praktiske forståelse af samarbejdet og de muligheder et godt samarbejde giver for virksomheden.

Workshoppen kommer rundt om:

  • De juridiske konsekvenser og muligheder i fælles ejerskab
  • Ejerskabskontrakten
  • Almindelige grunde til opløsning af partnerskaber – og hvordan de kan undgås
  • Fælles mål og vision med respekt for fælles ønsker
  • Rollefordeling

Efter workshoppen har du viden om hvilke konsekvenser og muligheder, der kan være i forbindelse med fælles ejerskab. Du har fået værktøjer til at klarlægge forventninger og ønsker og fået udarbejdet en god ejerskabskontrakt.

Målgruppe:

Workshoppen er for iværksættere, som ønsker at starte virksomhed i fællesskab, samt nye virksomheder med flere ejere.

tilmeld

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

Susanne Krogh Petersen, Forretningsudvikling, Iværksætterhuset

Susanne Krogh Petersen har arbejdet med iværksættere i ti år, og set mange partnerskaber både dannet og opløst. Hun har selv en succesfuld opsplitning af en virksomhed bag sig og arbejder i dag som Iværksætterkonsulent for Iværksætterhuset.

Søren Hansen, Advokat med møderet for Højesteret, Partner i Drachmann Advokater.

Søren har arbejdet med erhvervsret i mere end 15 år for både store og små virksomheder. Han færdes hjemmevant i aftaleretten og ansvarssager, ved siden af en indgående erfaring med inkasso og konkurssager. Søren er en afholdt underviser blandt iværksættere med sin praktiske og ligefremme tilgang til at jura også skal fungere i virkeligheden.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk.