.

Workshoppens øvelser er bundet sammen af korte salgsfaglige introduktioner til hvert område. Der er således både akademisk krydderi og referencer til nysgerrige, samt en rød tråd for alle – en rød tråd, der sætter scenen for selvstændigt at lave det solide salgspitch overfor kommende kunder. De sidste 10% af det ideelle salgspitch er efterbearbejdning når man har pitched et par gange. Deltagerne får værktøj til at efterbearbejde deres salgspitches med hjem.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Introduktion til at lave salgspitch

  • Arketyper og kundestier

  • Baggrund for salgspitch samt øvelser med f.eks. Business Model Canvas

  • De 4 hjørnesten i en salgspitch

  • Sprogværksted: Sætningssnedkeren - lav dit eget salgspitch

  • Levering af salgspitch

  • Fremadrettet køreplan

Efter workshoppen har du formuleret dit eget salgspitch, fået værktøjer til at udvikle nye salgspitches samt fået kendskab til teori om at udvikle salgspitches.

Målgruppe:

Workshoppen er rettet mod iværksættere, der har brug for værktøjer og tips til hvordan de kan pitche deres produkt eller service til potentielle kunder.

tilmeld

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

Christian Bentzen, Sales Management Consultant, Krefeld Consultancy

Christian Bentzen er uddannet civilingeniør, og haft egen virksomhed siden 2002. Han har fra 2010 til april 2019 arbejdet med salg for både små og store internationale virksomheder. Karrieren startede som menig sælger, og siden blev han dansk chef for sin division. Her arbejdede han med at udvikle sælgere samt implementere salesexcellence. Christian er ydermere uddannet voksenpædagog, studievejleder og coach, og har arbejdet som underviser på alle uddannelsestrin.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk