.

Vores tilbud om et forløb med gratis iværksættersparring er din genvej til:

 • Overblik
 • En gennemskuelig proces
 • At overkomme dine udfordringer
 • Succes som iværksætter

Forløbet bliver sammensat til dig som en skræddersyet pakke af 1:1 sparring, workshops og værktøjer, der tilsammen vil gøre dig knivskarp på din videre proces.

Vi garanterer dig, at du får sammensat et forløb, der matcher de udfordringer, du står over for – hvad enten de er positive eller barriereskabende.

Du får også en gratis personprofil på din iværksættertype, der gør dig mere bevidst om dine styrker og udviklingspotentialer som iværksætter. På den måde får du både iværksættersparring og værktøjer til personlig udvikling undervejs.

Vi er altid klar til at finde netop det, forløb, der passer dig – du skal blot ringe på telefon 41 88 66 60 , og så tager vi en dialog om hvilke workshops og tilbud du har brug for.

Du er specialisten på dit felt – vi er specialister i iværksættersparring

At starte en forretning er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man har forretningsforståelse fra start – og det er helt i orden.

Derfor giver det dig et stort udbytte at sparre med andre – både professionelle og mennesker, der har stået i samme situation som dig.

Når du går ind i et skræddersyet forløb hos os, finder du også andre iværksættere at sparre med. Du kan dele dine egne erfaringer og suge andres erfaringer til dig, og værdien i det er stor.

Kontakt os nu og start dit skræddersyede iværksætterforløb

Du får sparring i for eksempel områder som:

 • Hvordan du opbygger en solid salgspipeline
 • Hvordan du markedsfører dit produkt eller din ydelse
 • Hvilke netværk, der er udbytterige at sidde i
 • Hvordan du administrerer din tid bedst
 • Hvordan du styrker markedet for dit produkt

Ring til os på telefon 41 88 66 60 eller skriv en mail til os på hipih@ehhs.dk og kickstart dit forløb med professionel iværksættersparring allerede i dag!

Personen bag en ide er lige så vigtig, som den gode forretningsidé i sig selv. Derfor er det for dig som iværksætter vigtigt også at udvikle dig personligt, så dine personlige kompetencer kan følge med de faglige og give dig bedre muligheder for at få succes som iværksætter. Derfor tilbyder HIP Iværksætterhuset dig sparring på din personprofil med udgangspunkt i dig og dine ambitioner for din virksomhed.

Værktøjet vi bruger, er e-stimates e-interpersonal personprofil, der beskriver en profil af din personlighed, som vi forholder til udviklingen din virksomhed. Formålet med personprofilen og den efterfølgende sparring er at italesætte og erkende styrker, svagheder og forbedringspotentiale i forhold til realisering af forretningsidéen. Derved får du et billede af, hvordan du bedst kan sætte dine personlige kompetencer i spil i forhold til forretningsidéen, egen rolle og den øvrige organisation. Din profil vil indeholde udviklingsforslag, som hurtigt kan omsættes i praksis.

Tilbuddet om en personprofil er et eksklusivt tilbud til deltagere i workshoppakkerne.

E-stimates e-interpersonal personprofil kan hjælpe dig med at:

 • Få overblik over dine stærke og svage sider ift. at starte virksomhed
 • Forstå dig selv og dine reaktioner
 • Udvikle dine samarbejdsevner ift. kunder, leverandører og samarbejdspartnere
 • Forbedre dine kommunikative kompetencer
 • Skabe stærke professionelle relationer.

Du udfylder profilen online, hvorefter du mødes med en erfaren konsulent, der giver dig en tilbagemelding på din profil. Tilbagemeldingen tager udgangspunkt i din profil og din forretningsidé med fokus på, hvordan du kan konvertere sparringen til konkrete handlemuligheder. Samtalen tager cirka halvanden time. Hvis du tilmelder dig personprofiltesten, er det obligatorisk at deltage ved den efterfølgende tilbagemelding.

Sådan fungerer e-stimates e-interpersonal personprofil

Personprofilen er udviklet med afsæt i den skandinaviske virksomhedskultur og matcher derfor danske iværksættere særligt godt. Den består af en 20-siders rapport, og anvender en enkel firefarve-model til at forstå dine individuelle karaktertræk. Profilen er særdeles nuanceret, men er samtidig konkret og letforståelig, hvilket gør den velegnet til at identificere styrker og potentielle udviklingsområder.

Sådan gør du

 • Når du har afsluttet alle workshops i et forløb, får du tilbudt en personprofil via mail
 • Du tilmelder dig via vores online bookingsystem
 • Du får et onlineskema til selve testen tilsendt sammen med en bekræftelse af din booking af en tilbagemelding på personprofiltesten
 • Tilbagemeldingen varer cirka halvanden time og foregår i HIP Iværksætterhusets lokaler hos Erhvervshus Hovedstaden, Fruebjergvej 3, 2100 Østerbro