.

Nyd godt af vores erfaring med nye virksomheder og lad os sammensætte en skræddersyet pakke af workshops, værktøjer og sparring, der matcher lige netop dig og din virksomhed. Vi møder mere end 1000 iværksættere om året og kender alt til udfordringerne i opstartsfasen.

Sådan gør du:

 1. Ring til vores erfarne konsulent Helle og lad hende guide dig igennem vores tilbud
 2. Sammen laver I en skræddersyet pakke af viden, der matcher lige netop dig og din virksomhed
 3. Efterfølgende har du mulighed for at få en personprofil, fordi vi mener, at personen bag er lige så vigtig som forretningsideen.

Helle Rindal, iværksætterkonsulent

Helle Rindal, IværksætterkonsulentHelle arbejder med sparring af iværksættere og har individet og forretningen i fokus. Helle har selv været selvstændig med hånden på kogepladen, og forstår de udfordringer mange virksomheder og ejere har.

Se hele Helles profil

Ring eller skriv til Helle: hri@vhhr.dk / 30108106

Vi tror på, at personen bag er lige så vigtig som den gode forretningside. Derfor tilbyder vi dig at få sparring på din personprofil med udgangspunkt i dine ambitioner for din virksomhed.

Værktøjet vi bruger hedder Insights Discovery – en personprofil, der beskriver din unikke profil i forhold til at udvikle din egen virksomhed. Profilen peger på de områder, hvor du er stærk og de områder, hvor du skal være særlig opmærksom. Du får et billede af, hvordan du interagerer med fx samarbejdspartnere, kunder og leverandører og uddybende information om din kommunikationsstil og hvordan du fungerer i et partnerskab eller team. Din profil vil indeholde udviklingsforslag, som hurtigt kan omsættes i praksis.

Tilbuddet om en personprofil er et eksklusivt tilbud til deltager i workshoppakkerne.

Insights Discovery kan hjælpe dig med at:

 • Få overblik over dine stærke og svage sider ift. at starte virksomhed
 • Forstå dig selv og dine reaktioner
 • Udvikle dine samarbejdsevner ift. kunder, leverandører og samarbejdspartnere
 • Forbedre dine kommunikative kompetencer
 • Skabe stærke professionelle relationer.

Du udfylder profilen online, hvorefter du mødes med en af de dygtige konsulenter vi samarbejder med til en tilbagemelding på profilen. Tilbagemeldingen tager udgangspunkt i din profil og din forretningside og tager cirka halvanden time. Hvis du tilmelder dig personprofiltesten, er det obligatorisk at deltage ved den efterfølgende tilbagemelding.

Sådan fungerer Insights Discovery

Insights Discovery anvender en enkel og tilgængelig firefarve-model til at forstå dine individuelle præferencer. Præferencerne måles på baggrund af svar indtastet i en kort online-evaluator. Et af produkterne af evaluatoren er en 20-siders personprofil. Teorien bag Insights Discoverys personprofilanalyse bygger på den schweiziske psykolog Carl Gustav Jungs forskning.

Sådan gør du

 • Når du har afsluttet de forskellige workshops får du tilbuddet om en personprofil via mail
 • Du tilmelder dig tilbagemelding på profilen via vores online bookingsystem
 • Du får onlineskema til selve testen tilsendt senest 48 timer efter booking af tilbagemelding
 • Tilbagemeldingen varer cirka halvanden time og foregår i HIP Iværksætterhusets lokaler hos Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 Østerbro