.

På denne workshop starter vi højtragende med visionerne og de indre begrænsninger. Derfra dykker vi ned i værktøjerne til at bryde dine rammer, lægge dine mål og planlægge din vej mod visionen.

Vi går praktisk til værks med planlægning og målsætning. Derudover ser vi på din på din målgruppe og hvor du kan sætte ind i dag.

Dagen afsluttes med, at du laver en klar aftale med dig selv om, hvilke mål du skal nå og hvordan. Du er med andre ord på vej!

Workshoppen kommer rundt om:

  • Afklaring af væsentligste forhindringer i salg og en metode til at overkomme dem

  • Visionen for din virksomhed og hvordan du bryder rammerne

  • Salgsplan – sæt de rigtige mål for dit salg

  • Målgruppen – hvor skal du starte?

  • Sådan laver du en kontrakten med dig selv

Efter workshoppen har du en vision for din forretning, som du kan bruge til at opsætte salgsmål, planlægge indsatsen og afklare målgruppen. Du har også fået værktøjer til at overkomme dine indre begrænsninger og blokeringer i forhold til salg og er klar til at bryde igennem til markedet med ny energi.

Målgruppe:

Målgruppen er iværksættere, der måske allerede har deltaget på første workshop i salgsforløbet og nu er klar til at gå skridtet videre. Målgruppen har formentlig allerede en ide eller en forretning, men vil gerne blive specifikke i deres salg og savner både lidt teori og et skub i den rigtige retning.

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

Sussi Kristine Abildgaard ejer af Rapohr

Sussi Kristine Abildgaard er salgs-/ ledelsescoach og tilbudsrådgiver. Hun hjælper mennesker i store virksomheder med at bryde de indre rammer for salg og kommunikere med passion og fokus på kundens behov. Det gør hun igennem workshops, coaching og rådgivning.

Hun har baggrund i salg- og tilbudsrådgivning i PwC, KPMG og Accenture inden hun i 2016 startede eget konsulentfirma, Rapohr. Rapohr har fokus på salg i balance, en tilgang der af kunder og netværk er blevet kaldt for ”karma salg”.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk