.

Kontakt Thomas, hvis du:

  • Har brug for at blive udfordret på din forretningsidé
  • Har brug for hjælp til opbygning og vedligeholdelse af salg og pipeline
  • Mangler en pålidelig metode til lead generering
  • Har brug for at få et ekstra skub til at kommer ud over stepperne med din salgsindsats.

Erfaring og ekspertise

Centralt for Thomas’ tilgang til iværksætteri er hans fokus på værdiskabelsen i forretningsideen og hvordan en kreativ implementering kan styrke gennemslagskraften. Et fokus han blandt andet har tillært sig gennem sin HD i afsætningsøkonomi og sin flerårige erfaring som iværksætterrådgiver. Professionelt har Thomas en lang baggrund med ledelse, salg og markedsføring i blandt andet IT-, HR- og konsulentbranchen, en baggrund der har givet Thomas et omfattende og alsidigt netværk.

Baggrunden har derudover præget Thomas med et solidt fokus på eksekvering og givet ham bred erfaring med at gå fra strategiske beslutninger til lavpraktiske udfordringer. Thomas kan derfor rådgive bredt, lige fra lead generering til salgsteknikker og pipelinestyring.

I et møde med Thomas vil du blive udfordret på din forretningsidé med fokus på at blive skarp på, hvilken værdi du tilfører med dit produkt eller ydelse. Du vil med Thomas kunne få sparring til dit salg, din markedsføring og marketingaktiviteter. Med udgangspunkt i Thomas’ coachbaggrund tilbyder han også coaching til eksekvering af de aktiviteter der skal rykke din virksomhed til næste niveau. I sparringsforløbet vil Thomas introducere dig for konkrete og praktiske redskaber og tankesæt som Business Model Canvas og Lean Business.

Kontakt for personlig rådgivning:
Tlf: 24 52 63 58
E-mail: thm@erhverv.kk.dk