.

Tina driver de interne CRM- og registreringsløsninger i samarbejde med kollegaer og eksterne leverandører, hvor hun blandt andet sikrer, at CRM systemet bliver skræddersyet, så det matcher HIP Iværksætterhusets behov. På den måde sikrer hun, at konsulenter og projektledere får en brugervenlig og funktionel oplevelse i forbindelse med registrering og dokumentation af kundeforløb og optimerer mulighederne for krydssalg på tværs af Erhvervshus Hovedstadens mange programmer og projekter. Det handler om procesbeskrivelser, koordinering og undervisning af Erhvervshusets CRM brugere.

Som bindeled til eksterne interessenter sørger Tina for udvikling, drift og opdatering af Erhvervshus Hovedstadens fildelingssystem med kommunerne og fungerer som bindeled mellem Erhvervshus Hovedstaden og kontaktpersoner i kommunerne.

Baggrund
Tina er uddannet Medieøkonom og har i mange år arbejdet som bindeled og koordinator i mediebranchen. Karrieren begyndte på webbureau, hvor det handlede om at udvikle hjemmesider helt fra starten i slutningen af 90’erne. HTML og billedbehandling i photoshop er håndværk, som Tina stadigvæk drager nytte af. Siden da har Tina udvidet horisonten inden for projektledelse, personlig udvikling og kommunikation.

Kontaktinformation

Mobil: 31684110

Email: tdn@ehhs.dk