.

Som selvstændig iværksætter er din virksomheds succes afhængig af dig. Det ved du med sikkerhed godt og det kan til tider være hård kost, at være i et konstant krydspres. Som selvstændig og iværksætter er du sårbar og i en særlig risikozone for at blive ramt af stress. Du har mange roller du skal udfylde og du er ofte alene om alle opgaverne og med ansvaret. Hvis du går ned, går din virksomhed også ned. Det er derfor et vigtigt parameter at du lærer som iværksætter at kende dine stresssymptomer og ved, hvordan du skal agere i stressede perioder.

At du får nogle gode redskaber til at skabe en god balance mellem dit arbejdsliv og dit privatliv. Som iværksætter skal du være ekstra opmærksom på stresssymptomer. På den her workshop viser vi deltagerne, hvad de klassiske symptomer er og giver råd om, hvad du kan gøre for at undgå stress og skabe en sund work-life-balance og forbygge i tide.

Workshoppen kommer rundt om:

  • En indføring af stress fra A-Z
  • Et fundament for bedre trivsel
  • Byggesten til at skabe en sund work-life-balance
  • Få en værktøjskasse til at navigere i et travlt og til tider kaotisk/ hektisk arbejdsliv

Målgruppe:

Workshoppen er for iværksættere, der ønsker en større indsigt i balancen mellem fritid og arbejdsliv.

tilmeld

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

Lene Sheila Gjørup, ejer og stifter af CopenPsyk

Lene Sheila Gjørup er cand. pæd. i psykologi og har en Merkonom i HR & Ledelse. Lene har udviklet konceptet Mental Wellness, som hun har udviklet til KURBADET by Ilse Jacobsens. Lene er problemknuser og hjælper mennesker med at genfinde mentalt overskud og reducere stress. Lene er stifter og ejer af konsulentvirksomheden CopenPsyk, som hun har haft mere end 10 år. Her arbejder hun med ledelsessparring, motivation og kompetenceudvikling for forskellige virksomheder.

Lene rådgiver endvidere iværksætter i Københavns Erhvervsservice i erhvervspsykologisk spørgsmål gennem 5 år og brænder for iværksætteri og entreprenørskab. Lene blogger endvidere på BØRSEN KarriereLink og har skrevet en del artikler til iværksætteren og samarbejde med DANA.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk