.

Workshoppen vil omfatte de generelle overvejelser, som en iværksætter bør gøre sig i forbindelse med etableringen af sin virksomhed, herunder hvilken selskabsform virksomheden bedst drives i herunder fordele såvel som ulemper vist ved hjælp af praktiske eksempler. Derudover gennemgås også en række andre juridiske temaer, som eksempelvis valg af navn, domæne mv.

Workshoppen kommer rundt om:
  • Et overblik over selskabsformer
  • Overordnet gennemgang af fordele og ulemper
  • Hvilken form skal jeg vælge
  • Valg af navn
  • Særligt om kapitalselskaberne, vedtægter, ejeraftale, registreringer

Målgruppe:

Nuværende og kommende iværksættere, som vil have en praktisk indføring i en række af de juridiske områder, som er relevante for stort set alle iværksættere i Danmark.

tilmeld

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

Advokat Morten Mark Østergaard

Morten Mark Østergaard er partner i BuusMark Advokatfirma I/S og har flere
års erfaring med rådgivning af såvel start-ups som større etablerede virksomheder.
Morten har tidligere undervist på iværksætterkurser for erhvervsforummer på Sjælland for på både kommunalt og regionalt niveau. Morten har ligeledes undervist på
Copenhagen Business School og EASJ samt en række kurser i Danmark og udlandet.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk