.
Dette er det første af 2 kurser, som gennemgår hvordan man laver gode videoer med mobilen. Det er et praktisk kursus, hvor du lærer at optage, redigere og publicere videoproduktioner med mobilen. Du får tips og tricks til at producere ‘de rigtige’ optagelser og de gode klip – og får indblik i genrer og formater, der virker på nettet.

Workshoppen veksler mellem oplæg, øvelser og feedback. Der indledes med kort oplæg om mobilvideo, tips og tricks – hvorefter du selv skal producere en kort video. Du vil blive instrueret i videoredigerings-apps (Kinemaster og/ eller Imovie). Herefter er det ’hands-on’.

Workshoppen afsluttes med fælles gennemsyn og feedback – og inspiration til det videre arbejde.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Optage gode video-sekvenser
  • Redigere video direkte på mobilen
  • Publicere video fra mobilen på eget site eller Youtube, Facebook, Vimeo, LinkedIn, etc.
  • Arbejde med aktuelle videogenrer og –formater på nettet
  • Planlægge produktioner, så de virker bedst på nettet
  • Få overblik over relevant ekstra-udstyr til mobilvideo-arbejdet

Efter få intense timer vil deltagerne være i stand til at producere simple mobilvideo-historier – optaget, redigeret og publiceret på deres mobil.

Målgruppe:

Denne workshop er for iværksættere, der med små, skarpe mobilvideoer ønsker at fortælle historier om deres virksomhed og produkter til web og sociale medier.

tilmeld

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

Rune Michelsen, Journalist og Partner i WeLoveVideo.

Rune Michelsen har siden 2000 beskæftiget sig med online-video og web-tv. Han har produceret mere end 500 web-tv-produktioner for medier, virksomheder og organisationer.
Rune Michelsen er erfaren kursusleder og har gennem 15 år har holdt talrige oplæg, kurser og strategi-dage for adskillige danske mediehuse, virksomheder og organisationer. Har som journalistisk lektor på Syddansk Universitet fulgt udviklingen indenfor online-video og mobilvideo tæt og blandt andet udgivet rapporter om online-video og de danske nyhedsmediers brug af web-tv.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk.