.

"Video med mobilen - for videregående " er den anden workshop i et forløb om, hvordan man laver videoer med mobilen. Det er en praktisk workshop, der bygger videre på de teknikker, du måske lærte på første workshop: Video med mobilen til markedsføring, eller har tilegnet dig selv på anden vis.

Det er altså en forudsætning, at du forud for denne workshop har gjort dig indledende erfaringer med at filme og redigere på mobilen (i enten Imovie eller Kinemaster). Du skal ikke være ekspert, men bare kende de basale værktøjer.

Det er også en forudsætning, når du møder op til denne workshop, at du har nogle relevante optagelser på din mobil, som du kan redigere på workshoppen! Du skal altså medbringe optagelser, der kan blive til en lille produktion efter workshoppen.

Workshoppen afsluttes med fælles gennemsyn og feedback – og inspiration til det videre arbejde.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Flere tips og tricks til at optage gode video-sekvenser
  • Redigere video direkte på mobilen - og arbejde med tekstning af disse
  • Publicere video fra mobilen på eget site eller Youtube, Facebook, Vimeo, LinkedIn, etc.
  • Arbejde med aktuelle videogenrer og –formater på nettet
  • Planlægge produktioner, så de virker bedst på nettet
  • Få overblik over relevant ekstra-udstyr til mobilvideo-arbejdet

Efter få intense timer vil deltagerne være i stand til at producere og publicere mobilvideo-historier – optaget, redigeret og tilpasset din virksomheds website og sociale medier.

Målgruppe:

Denne workshop er for iværksættere, der med små, skarpe mobilvideoer ønsker at fortælle om - og vise deres ide og proces - på web og sociale medier. For at deltage på denne workshop er det en fordel, at du allerede har gjort dig de første erfaringer med at optage video. Vi gennemgår ikke de basale funktioner.

tilmeld

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

Rune Michelsen, Journalist og Partner i WeLoveVideo.

Rune Michelsen har siden 2000 beskæftiget sig med online-video og web-tv. Han har produceret mere end 500 web-tv-produktioner for medier, virksomheder og organisationer.
Rune Michelsen er erfaren kursusleder og har gennem 15 år har holdt talrige oplæg, kurser og strategi-dage for adskillige danske mediehuse, virksomheder og organisationer. Har som journalistisk lektor på Syddansk Universitet fulgt udviklingen indenfor online-video og mobilvideo tæt og blandt andet udgivet rapporter om online-video og de danske nyhedsmediers brug af web-tv.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk.